Milan

Hjemmebane: San Siro

Kapasitet: 80 018

På tross av noen magre sesonger de siste årene, er AC Milan et navn som umiddelbart gir assosiasjoner til trofeer og storhet. Med hele syv titler i Europas gjeveste klubbturnering er det Milan kun slått av Real Madrid, og med 18 hjemlige ligatitler er det kun Juventus som har vært mer suksessrike hjemme i Italia. Under trener Vincenzo Montella har Milan denne sesongen fått en god start, og klubben har igjen ambisjoner om å delta i Champions League. Under den tidligere midtbaneterrieren Gennaro Gattusos ledelse, håper klubben å finne tilbake til gammel storhet. 

San Siro er en av Europas mektigste fotballstadioner, med en kapasitet på over 80 000 tilskuere. Vi i G Travel tilbyr fotballpakker til samtlige av Milan sine hjemmekamper der. På grunn av flytende hotellpriser er ikke alle kamper lastet opp på hjemmesiden, men ta gjerne kontakt så hjelper vi deg med alt rundt reisen - uansett kamp. 

 

Viktig informasjon

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser

Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.